Benzi Pentru Albirea Dintilor Acasa

benzi pentru albirea dintilor

Solutia optima pentru dinti galbeni!

Ai dintii galbeni inainte de vreme? Vrei sa ii albesti pe acestia si ti-e frica de medicul dentist? Raspunsurile la aceste intrebari sunt unele destul de simple, caci in ziua de azi exista destul de multe metode inovatoare si destul de eficiente atunci cand vine vorba despre albirea dintilor. Frica fata de medicul dentist sau lipsa banilor, caci stim cu totii ca un tratament de albire al dintilor intr-un cabinet stomatologic este destul de scump, ii face pe multi sa apeleze la ajutorul metodelor care pot albii dintii chiar si de acasa. Majoritatea acestor metoda reprezinta rezultatul multor ani de studii si cercetari in acest domeniu, iar in majoritatea cazurilor ele dau roade. Bineinteles ca parerile despre metodele de albire a dintilor de acasa sunt impartite, unii spunand ca cea mai buna metoda ramane tot medicul stomatolog, insa altii chiar le recomanda cu tarie pe acestea, spunand ca ele chiar pot ajuta la albirea dintilor cu cateva nuante intr-un timp destul de scurt.

Una dintre metodele de albire a dintilor de acasa este reprezentata de benzile speciale de albire a dintilor.benzi de albire a dintilor Trebuie stiut ca aceste benzi de albire a dintilor acasa contin o substanta care este des folosita in tratamentele de albire chiar si de catre medicii stomatologi, iar denumirea acesteia este peroxid. Atunci cand vorbim despre benzi de albire a dintilor, mai putem spune si ca acestea sunt realizate din materiale speciale, destul de rezistente si flexibile, care pot oferi cu usurinta toata siguranta de care are nevoie cel ce le utilizeaza. Inainte sa cumperi un pachet de benzi de albire a dintilor, trebuie sa stii ca acesta este dotat atat cu seturi de benzi de albire destinate dintilor superiori, cat si cu benzi speciale de albire pentru dintii inferiori. Cat despre instructiunile de folosire ale acestora, ele sunt gasite pe fiecare pachet cumparat, utilizarea lor fiind descrisa detaliat.

Specialistii recomanda ca aceste benzi de albire sa fie aplicate pe suprafata dintilor de doua ori pe zi, pe o perioada de aproximativ doua saptamani. Respectand toate indicatiile de aplicare si folosire a benzilor de albire a dintilor, rezultatele vor putea fi vizibile in numai cateva zile. Este recomandat ca inainte sa aplici aceste benzi pe suprafata dintilor, aceasta sa fie curatata bine cu periuta de dinti, fara a se folosi insa pasta de dinti, pentru a indeparta bacteriile si placa dentara. Benzile de albire nu trebuiesc insa aplicate imediat dup ace te speci pe dinti, altfel poti risca sa ai problem cu gingiile. In cazul in care, dupa inlaturarea benzilor de albire de pe suprafata dintilor ramane gel, atunci trebuiesc folosite imediat periuta si pasta de dinti pentru inlaturarea acestuia. Atunci cand aceste sfaturi nu sunt respectate, sanatatea ta poate fi pusa in pericol!

Share Button