Bosch MUM48R1 pentru viteza

Bosch-MUM48R1

Timpul poate fi resursa cea mai importanta pentru multi dintre noi si asta inseamna ca trebuie economist astfel inca petrecerea sa sa fie facuta intr-un mod avantajos si pe cat posibil relaxant pentru noi si de ce nu pentru cei dragi. Puteti foarte usor sa apelati la aceasta parte a economisirii timpului si in ceea ce priveste treburile casnice si mai ales in partea de activitate culinara pe care o desfasurati. Daca aceasta activitate presupune gatitul pentru mai multe persoane sau de ce nu gatitul mai multor preparate ceea ce va poate ajuta sa economisiti foarte mult timp pentru a il petrece alaturi de cei dragi este Bosch MUM48R1.

Bosch-MUM48R1

Un astfel de robot de bucatarie poate fi un mare plus pentru orice bucatarie si pentru orice utilizator chiar daca poate nu este vorba despre utilizarea in cadrul unei bucatarii. Ceea ce insufla viteza in gatit si posibilitatea ca totul sa se intample mai repede este designul pe care il are si care fiind unul de culoare rosie insufla acest lucru. Totusi partea de design nu inseamna doar culoarea sa preponderant rosie, prezenta culorii de gri sau de argintiu ci poate insemna si ceea ce aduce acest model Bosch MUM48R1 ca si gabarit. Partea de dimensiune este una de 265 mm pentru latime, de 265 mm pentru adancime si de 305 mm in inaltime iar asta este de ajutor atat in cazul in care doriti sa ii gasiti locul potrivit pentru utilizare cat si in cazul in care doriti sa ii gasiti locul potrivit pentru depozitare.

Gata de efortul prin intermediul Bosch MUM48R1

Robotul de bucatarie Bosch MUM48R1 poate fi vazut ca un mare plus mai ales in urma utilizarii insa pana la utilizare mai trebuie lamurit un aspect si acela este pozitionarea si legarea la o sursa de tensiune intrucat lungimea cablului de alimentare este una de 1.2m. Tot la partea de asezare mai putem sa adaugam elementul de siguranta care previnde deplasarea acestui model pe blatul de bucatarie sau pe suprafata de lucru si asta pentru ca detine un sistem anti-alunecare. Cu un astfel de sistem nu trebuie sa va faceti nici un fel de griji indiferent daca utilizati acest robot la puterea mxima de 600 W pe care o are.

Alegerea puterii sau a modului de lucru se poate face prin intermediul uneia dintre cele 4 trepte disponibile insa nu trebuie sa ignoram nici functiile pe care le detine. Aceste functii mai pot fi legate si de accesoriile cu care acest robot de bucatarie Bosch MUM48R1 este prevazut si veti avea prezent un disc de feliere, un disc de maruntire sau un tel. In unele retete se poate sa dati peste nevoia de pregati un aluat insa tot acest robot de bucatarie poate fi solutia prin intermediul accesoriului de framantat cu care vine. Cum limita in bucatarie poate fi doar imaginatia pe care o aveti in utilizarea acestui model putem vorbi despre o usoara limitare data de capacitatea bolului de 3.9l sau de capacitatea de framantare de 200g.

Share Button