Ce trebuie sa stim despre operatia de marire a sanilor

Ce nu fac femeile penrru un decolteu generos? Indiferent de varsta, femeile apeleaza din ce in ce mai des la operatiile estetice care au ca rezultat marirea sanilor. Imediat ce au implinit 18 ani sau 16, dar in acest caz este nevoie de acordul parintilor, femeile isi fac programare la medicul estetician. Nu conteaza suma, atat timp cat rezultatul este unul cu garantie pe viata de cele mai multe ori. Sunt cazuri in care rezultatele se dovedesc a fi dezastruoase. Operatia de marire a sanilor este recomandata femeilor care au suferit o modificare a conturului sanilor, celor ale caror sani s-au lasat dupa nastere, dar si in cazul celor care pur si simplu doresc sa isi contureze bustul pentru a avea cu ce iesi la interval. O astfel de operatie depaseste si 4.000 de euro, insa femeile sunt dispuse sa dea oricat este nevoie pentru a scapa de unele complexe. Durerile sunt suportabile, iar perioada de vindecare dureaza o luna, insa cicatricile dureaza si un an pana se vor vindeca. taietura insa dispare cu ajutorul laserului. Dupa trei ore, pacienta va fi capabila sa se trezeasca din anestezia generala. Vanataile se numara printre efectele operatiei. Timp de o luna, nu aveti voie sa stati la soare.

silicoane 1

Detalii, discutii si sfaturi utile

In urma cu 50 de ani, o femeie a avut curajul de a suporta prima operatie de marire a sanilor. Unele femei sunt insa sceptice cu privire la operatia de marire a sanilor din cauza durerilor, dar mai ales a rezultatelor. Aici depinde foarte mult de maiestria medicului plastician. Inainte cu doua saptamani de a suporta interventia chirurgicala asupra sanilor, veti fi nevoita sa luati medicamentele prescrise de medic. Inainte de operatie nu aveti voie sa luati aspirina sau antiinflamatoare. Dupa ce v-ati hotarat sa va mariti sanii, alegeti medicul cu grija si mai ales dupa recomandari. Impreuna cu acesta si dupa o analiza amanuntita veti stabili ce cupa vi se potriveste in functie de greutatea corpului. Imediat dupa externare nu aveti voie sa ridicati greutati sau sa purtati haine pe gat sau care nu au nasturi in fata. Nu veti face decat sa va intindeti, ceea ce nu este indicat. Purtati imbracaminte lejera, camasi sau haine care se incheie in fata cu nasturi ori fermoar. Este indicat sa dormiti putin inclinat pentru a avea pozitia potrivita pentru recuperarea post-operatorie.

Analize inaintea silicoanelor

Inainte de a suporta interventia chirurgicala veti fi trimisa pentru a va face analize la sange, dar si o ecografie pentru a vedea daca totul este in regula. Inainte de operatie este indicat sa renuntati la fumat si la consumul de alcool. Silicoanele pot fi puse si inainte de a avea un copil, deoarece nu afecteaza alaptatul. Inaintea operatiei, trebuie sa fiti pregatita atat fizic cat si psihic pentru viitoarea schimbare.

Share Button