Creta de par, elementul special pentru coafuri deosebite

Trendurile vin si dispar, dar atat timp cand sunt multi dintre noi se conformeaza acestora, unii pentru ca simt ca trebuie sa intre in randul lumii, asa cum se spune, iar altii o fac doar pentru ca li se pare ca li se potriveste. O astfel de moda este si creta de par, dar cum aceasta este utilizata mai ales de catre adolescente si tinere putem spune ca aceasta reprezinta, macar intr-o anumita masura, spiritul acestora. Creta de par este utilizata pentru colorarea parului, iar aceasta rezista pana la doua spalari, dupa care este nevoie de reinnoirea culorii. Insa avantajul este ca de fiecare data se poate incerca ceva nou, iar combinatia de culori se poate face dupa preferinte. Dar nu doar colorarea conteaza, ci si stilizarea care o urmeaza, iar in randurile urmatoare va vom propune cateva idei pe care le puteti aplica pentru un rezultat de efect.creta de par

Unul dintre cele mai de efect moduri de a aranja parul vopsit cu creta de par este prin ondulare. Chiar daca in aparenta poate parea banal, rezultatul este unul deosebit. Asta pentru ca suvitele de par colorat incep sa creeze diverse modele care vor atrage cu siguranta atentia celor din jur. In plus onduleurile ajuta la obtinerea unui plus de volum, lucru care le ajuta mai ales pe tinerele al caror par tinde sa stea mai mult lipit de cap.

De asemenea se poate incerca o impletitura stil coada de peste, care oricum este una care atrage privirile, dar care in combinatie cu suvite colorate va da un plus imaginii. La fel ca si in cazul onduleurilor, ceea ce atrage este de fapt modelul pe care suvitele colorate il creeaza atunci cand se realizeaza coafura.

Chiar si banalul coc poate fi dus la un alt nivel prin intermediul suvitelor colorate cu creta de par. Astfel ca daca inainte nu va simteati prea confortabil sa purtati un coc obisnuit pentru ca nu simteati ca ar aduce o imbunatatire. Acum puteti sa faceti acest lucru fara nici o retinere pentru ca stiti ca veti avea un look de invidiat. Dar si un coc lejer poate fi imbunatatiti cu ajutorul unor suvite colorate, iar acesta poate atrage toata atentia daca mergeti la o petrecere, dar si in orice alt context.

Dar si orice alt tip de coafura va fi imbunatatit de prezenta suvitelor colorate, atfel ca nu mai ramane decat sa incercati creta de par si sa vedeti care sunt rezultatele. Si nu trebuie sa va speriati si sa va gandititi ca ar fi prea dificil de aplicat aceasta creta pe par pentru ca realitatea este contrara. Aceasta putand fi folosita cu mare usurinta, iar rezultatele vor aparea in cel mai scurt timp. De asemenea nu aveti nevoie de foarte multe ustensile pentru a va colora parul in acest fel, ci doar de un uscator de par, creta colorata si putina apa pentru a o aplica inaintea cretei. Astfel ca se poate intelege cu mare  usurinta ca nu este nimic mai usor decat utilizarea cretei de par pentru a obtine un look fantastic.

 

Share Button