Cum actioneaza presopunctura asupra durerii

Orice durere poate fi vindecata daca apasati punctul care trebuie. Daca nu ati aflat inca de acest „miracol” al medicinei alternative, e bine sa va reconsiderati optiunile, dar si atitudinea fata de terapia numita presopunctura. O durere de dinti poate fi vindecata prin simpla ciupire a pielii dintre degetul mare si aratator. Centrul fruntii, inspre sprincene poate fi masat cu ajutorul degetelor si…veti adormi mai repede in situatia in care aveti probleme cu somnul. Presopunctura este cunoscuta inca de acum 5.000 de ani, fiind versiunea acupuncturii care foloseste acele pentru a vindeca. Ce presupune presopunctura? Doar atingerea, cu ajutorul degetelor, asupra pielii. In momentul in care sunt apasate cateva puncte din organism, se obtine o reechilibrare a organsimului si veti simti cum o stare de energie va va cuprinde corpul. Cand stomacul va face probleme, cu siguranta cauttai o metoda care sa va calmeze durerile. Daca aveti stari de voma si vedeti ca medicamentele nu dau rezultatele dorite, apasati puternic partea interioara a articulatiei mainii. Tineti degetele apasate pana cand simptomele vor disparea.

 puncte 1

Nici vorba de raceala!

In cazul in care petreceti mult timp scriind sau jobul este de asa natura incat sa petreceti mult timp cu pixul in mana sau sa folositi tastatura, dupa ceva vreme veti observa ca incep sa apara dureri ale incheieturilor mainilor si furnicaturi in coate. Pentru ameliorarea durerii, si in acest caz intervine presopunctura si ale ei beneficii majore. Indoiti bratul, iar palma trebuie sa fie indreptata spre piept. Timp de doua minute, tineti apasat pe cot. Raceala? Nici vorba de asa ceva. Presopunctura intareste sistemul imunitar si il ajute sa lupte impotriva virusurilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa intindeti mana peste unul din umeri si sa apasati locurile sensibile din zona superioara a spatelui.

Scapati de durerile de cap

Durerile de cap nu sunt printre cele mai suportabile dintre dureri. Daca veti lasa ca aceasta sa capete o cat mai mare proportie, durerea va fi mai greu de tratat. Veti incepe sa aveti stari de greata de la durerile de cap si nici ochii nu o sa vi-i mai puteti tine deschisi. Dar acum durerea poate fi ameliorata fara sa folositi medicamente puternice care pot afecta alte organe interne. Pentru a scapa de dureri, apasati punctul care se afla la un centimetru deasupra fiecarei sprancene, direct deasupra pupilelor. Pentru ca durerea sa nu fie amplificata, nu apasati foarte tare. Pe Internet gasiti tot felul de tutoriale care sa va ajute in demersurile voastre de a invata cum sa va folositi de presopunctura pentru a scapa de anumite afectiuni sau pentru a le ameliora. Folositi tehnica cu incredere pentru a va reda sanatatea pierduta si…nu lasati pe maine ce puteti face azi.

Share Button