Hotpoint XH9 T2Z COJZH – o combina frigorifica speciala

Hotpoint XH9 T2Z COJZH
Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Daca gasiti un producator precum Hotpoint drept sursa de incredere pentru produsele voastre, atunci, dati-ne voie sa va prezentam un produs special: combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH, un model aparte gratie trasaturilor pe care le detine.

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH – pentru cei care merita

Daca doriti sa va rasfatati, alegand un model de combina frigorifica precum Hotpoint XH9 T2Z COJZH, trebuie sa stiti ca aceasta va aduce prospetime indelungata produselor voastre. Astfel, vombim de fructe sau legume care sa nu se ofileasca/ paleasca in frigider, datorita unui sistem optimizat pentru reglarea nivelul de umiditate si a temperaturii. Astfel, cumparaturile se vor realiza mai rar, avand in vedere faptul ca noi, romanii, suntem campioni atunci cand vine vorba de aruncat mancare. Astfel, Hotpoint este printre producatorii de frigorifice care investesc in tehnologii care duc la pastrarea prospetimii alimentelor pana la 14 zile. Iar acestea raman la fel de gustoase, ca in prima zi. Totodata, modelul Hotpoint XH9 T2Z COJZH permite utilizatorului sa personalizeze spatiul intern, astfel incat alimentate sa beneficieze de suficient loc, iar accesarea lor sa se realizeze usor si eficient.

Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH inseamna si racire de inalta definitie. Ce inseamna acest lucru? Dincolo de faptul ca alimentele sunt pastrate inteligent, acestea nu isi pierd proprietatile si nici nu se lasa cotropite de bacterii sau microbii. Desi, de obicei combinele si alte dispozitive frigorifice sunt destul de murdare, in cazul acestui produs vorbim de un spatiu interior perfect igienizat. Acest lucru ofera parintilor cu copii mici un real avantaj, deoarece acestia se pot imbolnavi foarte usor. Si totul se datoreaza Tehnologiei Air Tech Evolution, combinata cu Hygiene Advance. Acestea duc la combaterea mirosurilor deranjante, in proportie de 70%. Asa ca nu este de mirare ca alimentele sunt pastrate impecabil.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Dincolo de acest lucru, in cazul modelului Hotpoint XH9 T2Z COJZH beneficiaza de Ecotech. Acest sistem identifica alimentele care indeplinesc standarde inalte de eficienta energetica, conferindu-le viata indlunga si performante excelente. Astfel, putem spune ca desi combina consuma putin, ea isi face treaba bine in orice moment, racind alimentele. Si am spus bine racind, caci acest model vine cu sistem de tipul NO FROST care nu produce gheata, ci doar raceste bine alimentele pentru a le pastra vreme indelungata. Aerul circula astfel omogen, iar combina nu are nevoie de dezghetare periodica.

Hotpoint XH9 T2Z COJZH beneficiaza si de tehnologie Dual Led Light. Aceasta confera o vizibilitate crescuta, indiferent de cat de intuneric este intr-o incapere. Acesteia i se adauga si functia Holiday care are scopul de a regla consumul de energie, atunci cand frigiderul este gol. Se numeste „Holiday” deoarece utilizatorii o folosesc atunci cand pleaca de acasa, in vacanta sau in concediu. Totodata, acestor atribute bune li se adauga si Active Oxygen, atribute care elimina acele molecule de ozon care se dovedesc daunatoare deoarece favorizeaza aparitia bacteriilor.

In incheiere, putem spune ca aceasta combina Hotpoint XH9 T2Z COJZH vine si cu un volum generos. Acesta este de 369 L, dintre care 105 sunt ocupati de congelator si 264 sunt ocupatie de frigider. Pretul nu este mare, ci justificat.

Share Button