Masajul cu bete de bambus alunga stresul si oboseala

Aduce linistea, alinarea si simplitatea. Masajul cu ajutorul betelor de bambus este unul dintre cele mai relaxante, chiar daca poate parea dur pentru piele. Tija de bambus este un excelent produs pentru masaj si isi are originile in Africa. Trebuie sa stiti ca masajul cu bambus se poate face pe tot corpul, dar si pe anumite parti ale acestuia: pe talpi sau chiar pe fata. Betele de bambus sunt special create pentru masaj: sunt netezite si au diverse dimensiuni pentru a fi folosite chiar si pe suprafetele mai mici ale corpului, cum ar fi fata sau mainile. Pentru masajul spatelui cu ajutorul betelor de bambus, se folosesc un bat mare si doua medii, iar pentru picioare se folosesc doua bete mici. Betele foarte mici se folosesc pentru fata si sunt in numar de doua. Inainte de a se apuca de masaj, specialistul da intregul corp cu ulei de bambus pentru a avea aderenta. Betele de bambus se rotesc pe corp, iar senzatia este una de relaxare totala si de liniste. Datorita miscarilor de rulare, circulatia sangvina se imbunatateste, iar toxinele din organism incep sa fie eliminate.

bambus 1

Tipuri de bambus

Nu toate betele de bambus sunt bune pentru masaj. Se folosesc cele din bambus solnita care unge pielea cu ulei, bambus clasic care are rolul de a destinfe muschii, bambusul fagot care este format din bete mici legate intre ele – stimuleaza circulatia sangvina, iar bambusul ploaie relaxeaza muschii si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Fiecare dintre aceste exemple de bambus cu ajutorul caroras e efectueaza masajul de relaxare provoaca anumite senzatii in corp ce nu pot fi resimtite cu ajutorul altor tipuri de terapii. Cel mai utilizat este bambusul clasic care are rolul de a reduce tensiunea din corp. In felul acesta, relaxarea va fi totala si nu va veti dori sa va mai ridicati de pe masa de masaj.

Care sunt beneficiile masajului

Masajul cu bambus are o durata de 40 de minute, iar pentru ca rezultatele sa fie vizibile trebuie sa faceti zece sedinte. Veti fi surprinsi sa observati rezultatele dupa primele doua sedinte. Indicat este sa mergeti la salon de doua-trei ori pe saptamana, insa puteti merge si zilnic daca grasimea de pe abdomen va da batai de cap. In cazul in care nu stiati, muschii fesieri pot fi ridicati cu ajutorul masajukui cu bete de bambus. Terapia prin masaj alunga starea de oboseala, tine la distanta celulita de corp si tonifica musculatura. Acest tip de masaj ne poate scapa de oboseala si, in acelasi timp, tonifica musculatura si inlatura celulita. Daca sunteti obosita ori va luptati cu zile stresante, apelati la terapia prin masaj. Aveti 40 de minute la dispozitie pentru a alunga stresul, pentru a detoxifia organismul, pentru a va subtia silueta si pentru a va recapata energia pierduta peste zi. Nu evitati sa obtineti rezultatele dorite cu ajutorul masajului cu bambus.

Share Button