Masajul cu ventuze pentru fata si ochi – sanatate fara efort

ventuze fata si corp

Terapia cu ventuze are aproape 5000 de ani, dar asta nu inseamna ca o folosim la fel cum o faceau medicii traditionali din China antica. Ma rog, unii inca o mai fac, dar acum nu vom discuta despre acestia. Nu, ne vom concentra pe o parte mai moderna a acestei forme de terapie alternatica: masajul cu ventuze din silicon. Si nu in orice zona, ci in cea a fetei. Totusi este sigur, stati calmi. Nu vorbim despre ventuzele din sticla, cele care se incalzesc, lasa semne si au nevoie de sange pentru a functiona (e o gluma, caci nici ele nu sunt periculoase), ci despre unele moi, maleabile si foarte relaxante.ventuze fata si corp

Doua tipuri de ventuze, de doua ori mai multe avantaje

Daca esti cat de cat interesat de lumea aceasta, poate ca stii ca pentru fata poti folosi doua tipuri de ventuze, dar ele nu se exclud reciproc, ci se completeaza foarte bine.

  1. Ventuzele pentru fata. Sunt ceva mai mari, au diametrul de un deget. Acestea trebuie sa fie pastrate pentru gat, obraji sau frunte.
  2. Ventuzele pentru ochi. Sunt chiar mai subtiri, necesita ceva mai multa grija la utilizare, dar in acelasi timp, aduc numeroase beneficii utilizatorului.

Care este procesul de masaj? Unui destul de simplu. In primul rand, ar trebui sa iti cumperi niste ulei de masaj… pe care sa il aplici intr-un strat nu foarte gros. Aici grija in zona ochilor, caci nu este prea placut sa faca si contact cu acestia. Apoi aplici ventuza pe piele si strangi usor, pentru a creea vacuum. Urmatorul pas este sa misti ventuza in linie dreapta, pe suprafata pielii. In cazul celor pentru fata, miscarile pot fi ceva mai largi, dar in cazul celor pentru ochi ar trebui sa lasi destul de putin spatiu de actiune. Este nevoie de doar cinci minute de masaj, cam de doua ori pe saptamana pentru ca efectele sa apare. De asemenea, pe piata exista si ventuzele pentru corp, dar acestea sunt mult mai mari ca diametru.

Cu ce te pot ajuta ventuzele din silicon

Acestea au o actiunea destul de clara, indiferent de zona corpului. Ele pun sangele si limfa in miscare, eliminand in acest timp si blocajele. Asta va inseamna o piele mai ferma, muschi mai relaxati si un organism mai odihnit. La nivelul fetei tonifiaza, elimina ridurile superficiale si cearcanele. Nu apar minuni, deci nu ar trebui sa va astepti ca toate aceste lucuri se vor intampla dupa una sau doua utilizari ale masajului, dar in timp, dupa cateva saptamana, diferentele vor incepe sa fie observabile. Asadar, vei arata mai bine, piela va fi intinerita si tonifiata, iar starea de bine se va imbunatati si ea.

Tocmai de aceea masajul cu ventuze este preferat si utilizat destul de intens si de vedete. In acelasi timp, seturile de ventuze pentru fata si ochi sunt si ieftine. Cu alte cuvinte, te bucuri de toate avantajele unei terapii folosite si de unii dintre cei mai bogati oameni ai lumii, dar nu si de dezavantaje, masajul fiind unul extrem de accesibil.

Share Button