Prezervativele – lucruri importante si raspunsuri la intrebari

durex extra safe

Prezervativele reprezinta una din metodele de protectieimpotriva bolilor cu transmitere sexuala, dar si impotriva unei sarcini.Acestea sunt recomandate pentru a fi utilizate de catre medici si confera siguranta in timpul actului sexual.

Insa, stiai din ce sunt confectionate acestea si cum functioneaza? De ce se rupe si cum se foloseste corect? Trebuie testat inainte de a-l folosi? Daca da, cum? Trebuie sa afli raspunsuri la astfel de informatii intrucat sunt decisive pentru sanatatea ta si pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Te-ai intrebat ce inseamna cuvantul prezervativ si din ce limba provine? Acesta vine din franceza, ,,prezervatif” si se refera la,,remediu folosit impotriva unui rau”.

Informatii despre prezervative pe care trebuie neaparat sale stii

Acesta este realizat dintr-un material care trebuie sa fie neaparat flexibil. De asemenea, acesta poate poliuretan, latex sau materiale naturale. Trebuie spus si faptul ca acestea sunt de diverse dimensiuni , au forme diverse, precum si culori diferite. Acestea reprezinta un avantaj pentru client intrucat ii lasa libertatea de a alege si pentru a se potrivit necesitatilor persoanelor care le vor utiliza.

Trebuie spus faptul ca au rol important. Acesta este unul de bariera. Astfel,  impiedica ca sperma sa nu ajunga in vagin. In plus, in ceea ce priveste protectia de bolile cu transmitere sexuala, trebuie spus ca este bazata pe faptul ca impiedica un contact care ar fi daunator. Acesta se refera la cel dintre sperma, sange sau secretii vaginale si muscoasele organelor genitale.

Trebuie sa faci un test pentru a vedea daca acesta este bun sau nu. Imediat dupa ce il cumperi preseaza-l putin intre degete pentru a vedea daca are aer in interior. Daca nu simti nimic este foarte posibil ca acesta sa aiba o fisura, care a fost sursa prin care a aiesit aerul. In acest caz, nu trebuie sa il utilizezi sub nicio forma. De asemenea, mai trebuie spus si faptul ca in cazul in care acesta are aer in interior si nu ti se pare ca are o sursa de iesire, acesta este un model bun. Este important de stiut si care este data de expirare a acestuia.

Referitor la locul unde il ti pe acesta, trebuie stiut faptul ca acesta nu va fi tinut in geanta, in rucsac sau direct in buzunarul pantalonilor. Este important sa fie tinut in conditii cat mai bune. Astfel, ai putea sa cumperi un set. Acesta este tinut, de obicei, intr-o cutie, care ii ofera acesta protectie de care are nevoie. Locul de unde il cumperi este si el decisiv. Astfel, nu trebuie sa-l cumperi de la chioscuri sau alte zone care nu confera credibilitate. Cel mai bun loc de unde sa cumparati este farmacia. Acesta ofera mai multa siguranta fata de celelate locuri, insa, ar trebui sa va uitati la locul unde este depozitat acesta.

Este important sa incerci mai multe modele pana sa ajungi la cel care ti se potriveste cel mai bine. De asemenea, acesta nu trebuie sa fei prea mic, dar nici prea mare. Potrivit.

Asadar, aceasta metoda trebuie utilizata, insa trebuie sa te documentezi inainte de a incepe sa faci acest lucru.

Share Button